Tuotteet» Lappi» Kuksat» Kuksa 2 dl»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mira K. kirjoitti 31.12.2020:
Yleisarvosana
Todella nopea toimitus ja ihana joulutervehdys mukana. Kuksa on upea ja lahjansaajalle mieluinen. Voin suositella!
Sari L. kirjoitti 30.12.2020:
Yleisarvosana
Kaunis, hyvin tehty ja plussana oli kahvaan kiinnitetty pieni sekoitustikku. Kaiverrus oli siellä missä pitikin. Lahjan saaja oli todella iloisesti yllättynyt. Lahja oli kauniisti paketoitu.Olin todella tyytyväinen ostokseeni.
Riitta A. kirjoitti 29.12.2020:
Yleisarvosana
Niin kaunis kuksa ❤Tytär oli onnellinen joululahjasta ❤
Maria H. kirjoitti 24.12.2020:
Yleisarvosana
Tuote oli odotetun kaltainen, hyvä. Kaiverrus sievä ja selkeä. Käsinkirjoitettu hyvän joulun toivotus paketissa ilahdutti!
päivi ä. kirjoitti 14.12.2020:
Yleisarvosana
Ihana kuksa. Hienon värinen ja nimi kirjailtu sievästi ripaan. Nopea toimitus.
Helena K. kirjoitti 17.11.2020:
Yleisarvosana
Kuksa on erinomaisen hyvää laatua , sileä ja nimi laitettu kauniisti, kiitos
Kirsi R. kirjoitti 27.10.2020:
Yleisarvosana
Kuksa on hieno ja istuu käteen hyvin. Suolaisuuden poistamiseen ei riittänyt täyttö kuumalla vedellä kahdeksi minuutiksi. Upotin koko kuksan puoleksi tunniksi kuumaan veteen, enään ei hörpätessä ole ala huuli suolainen. Kaiverrus oli tehty ohjeista huolimatta väärälle puolelle. Päätin vain opetella juomaan vasemmalla kädellä...
Asiakaspalvelija sat...@...fi vastasi 4.11.2020:
Hei Kirsi. Olen pahoillani että tulkitsin ohjeesi kaiverruspaikasta väärin. Oikeakätisen etupuoleksi tulkitsin paikan, joka on kasvoja kohti. Täytyy jatkossa tarkistaa tulkinnanvaraiset ohjeet uudemman kerran. Myös kuksan käyttöönoton ohjeistusta on nyt tarkistettu. Kiitos arvokkaasta palautteesta! Terveisin Satu