Kaffe från Helsingfors-baserade rosteriet Inka som kommer att tillfredsställa smaklökarna hos även den mest krävande kaffeprovaren.
Det finns två olika Helsingfors-smaker att välja mellan, som båda finns som bönor eller färdigmalda.
SMAK AV HELSINGFORS - MARKNADSMARKNAD
200 g
Bönor | Espresso | Mutterpanna/Aeropress | Filterslipning/Häll över | Chemex/Percolator | Tryckkokare/Pannamalning
Ett mörkrostat indisk kaffe som är smidigt och fylligt med inslag av mörk choklad och kryddor.
Steknivå: Mörkstekt 4/5 Stekprofil: Filter & Espresso Region: Chikmagalur, Indien Höjd: 1100 m Sorter: Arabica (Catimor) Bearbetning: Naturlig - Monsoon SCA-poäng: 83
EN SMAK AV HELSINGFORS
200 g
Bönor | Espresso | Mutterpanna/Aeropress | Filterslipning/Häll över | Chemex/Percolator | Tryckkokare/Pannamalning
Ett skördekaffe med en mjuk och ren munkänsla och en livlig smak som för tankarna till Helsingfors, där ren natur och pulserande stadsliv möts.
Steknivå: Lättstek1/5 Stekprofil: Filter
Bönder: Eugene och Hernan Prieto Kaffegård: La Pastora
Område: Bolicar, Antioquia, Colombia
Kaffeodlingshöjd: 1540 - 2000 m Kaffesort: Arabica (Caturra, Colombia) Kaffebehandling: Förlängd jäsning, naturligt