Puoti

Aukioloajat 15.01.2024 alkaen:

Arkisin 10 - 18
La 10 - 17
Sunnuntaisin 11 - 15

OMA puoti avasi ovensa 1.1.2017 ja on jokaisen meillä itsenäisinä yrittäjinä toimivien noin 50 käsityöläisen oma puoti. Nimi OMA koostuu Originals Made by Artisans alkukirjaimista.

Kaikki tuotteemme ovat Suomalaista designia, useimmat Suomessa alusta loppuun saakka käsin valmistettuja, moni hyvin perinteisiä käsityötapoja noudattaen. Tuotteissa on huomioitu ekologisuus ja ainutlaatuisen luontomme kunnioitus. Useita tuotteita on myös valmistettu kierrätysmateriaaleista. Meiltä löytyy tuotteita, mitä et löydä mistään muualta.
Valikoimiimme kuuluu myös pieni kuratoitu valikoima vanhaa suomalaista designia. Lasin ja astioiden valmistajina on mm. Riihimäen lasi, Arabia ja Iittala. Secondhand -koruissa on laaja valikoima mm. vanhoja Kalevala Koruja ja Sarpanevan designia.

Valikoima puodissa on laajempi kuin verkkokaupassa, tervetuloa piipahtamaan paikan päälle.

Myymälä toimii vanhassa historiallisessa Wanhan Bockin talossa, mikä on yksi vanhimmista Helsingin kaupungin kauppiastaloista. Talo on rakennettu vuonna 1763 ja nähnyt vuosien saatossa Helsingin ja koko Suomen historian monet vaiheet.
Miljöö on ainutlaatuinen kauniine holvikattoineen ja pienine huoneineen, joista jokainen on erilainen. Puodin tunnelma on kotoisen lämmin ja rauhallinen – meillä on helppo viettää rauhoittava hetki keskellä Helsingin keskustan sykettä.

Sijaintimme Helsingin Torikortteleissa on hyvin keskeinen. Vastapäätä meitä toimii Helsingin kaupunginmuseo, kulman takana aukeaa Senaatintorin jyhkeä maamerkki Helsingin Tuomiokirkko. Noin 200 metrin säteellä meistä löytyy presidentinlinna ja Kauppatori, jonka rannasta lähtee lautta kaupunkimme tunnetuimpaan saareen, Suomenlinnaan. Uspenskin kultakupolinen katedraali löytyy muutaman minuutin kävelymatkan päästä.

Tervetuloa viihtymään Helsingin vanhaan kaupunkiin.

Tervetuloa OMA puotiin

OMA puoti
Wanha Bock, Katariinankatu 4 b
00170 Helsinki
Avoinna ma - pe 10-18, la 10 - 17, su 11 -15
Raitiovaunut 2, 7, 10