Tuotteet‪» Syötävät‪» Hillot, siirapit ja hunajat‪»

Perga eli mehiläisleipä

Perga eli mehiläisleipä

Perga eli mehiläisleipä
Perga eli mehiläisleipä
Perga eli mehiläisleipä

Napauta valuutta-kenttää vaihtaaksesi käytettävää valuuttaa
OMA puoti - Suomalainen design ja aito käsityö!
Toimituskulut Suomessa alkaen 5,90. Toimitamme tilauksia yli 50:een maahan.

Saatavuus
Heti

Hinta
26,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Perga, eli mehiläisleipä, on todellinen superruoka, joka sisältää runsaasti proteiinia, antioksidantteja ja probiootteja. Perga on laktofermentoitua siitepölyä, jota mehiläiset keräävät ja varastoivat. Syö yksi tai kaksi lusikallista päivässä tukeaksesi terveellisiä elämäntapoja ja hyvää unta.

68 g puhdasta suomalaista perga-mehiläisleipää.


Perga on kukkien siitepölyä, jota mehiläiset varastoivat pesäänsä. Siitepölyn säilyttämiseksi he lisäävät siihen entsyymejä, jotka käynnistävät laktofermentaatioprosessin, joka tekee siitepölystä terveellisempää ja säilyvämpää. Siitepöly sisältää runsaasti terveellisiä proteiineja. Mehiläisleivän hapatus prosessi on samanlaista kuin kimchin tai hapankaalin, mikä tarkoittaa, että se on täynnä hyviä bakteereita, jotka tukevat suoliston terveyttä. Pergan maku on hieman hapanimelä, ja siinä maistuu siitepöly. Ei ole yllättävää, että perga sopii erittäin hyvin hunajan kanssa!

Toisin kuin tuore siitepöly, perga on paremmin sulavaa ja ravintoaineet imeytyvät elimistöön helpommin. Tämä johtuu siitä, että laktofermentaatio hajottaa siitepölyhiukkasten ympärillä olevan kovan suojakuoren, joka normaalisti vaikeuttaa ravinttoaineiden imeytymistä ruuansulatusjärjestelmässä.  Siksi fermentaatiosta on kaksinkertainen hyöty pergassa: parempi ravintoaineiden saanti yhdistettynä probioottisiin maitohappobakteereihin, jotka tukevat suoliston terveyttä.

Pergaa syödään perinteisesti Itä-Euroopassa, jossa mehiläishoidolla ja mehiläistuotteilla on vanha perinne ja mehiläistuotteiden terveysvaikutukset tunnetaan ja ymmärretään.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 340 x 240 x 240 mm.


Paino
1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti