Tuotteet» Korut» Kaulakorut» Kaulakorut kierrätysmateriaaleista»

Upcycle with Jing Kolmoisjasmiininkukka Drop -kaulakoru

Upcycle with Jing Kolmoisjasmiininkukka Drop -kaulakoru

Upcycle with Jing Kolmoisjasmiininkukka Drop -kaulakoru
Upcycle with Jing Kolmoisjasmiininkukka Drop -kaulakoru
Upcycle with Jing Kolmoisjasmiininkukka Drop -kaulakoru

Napauta valuutta-kenttää vaihtaaksesi käytettävää valuuttaa
OMA puoti - Suomalainen design ja aito käsityö!
Toimituskulut Suomessa alkaen 5,50. Toimitamme tilauksia yli 50:een maahan.

Saatavuus
Heti

Hinta
48.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Hienostunut, tyylikäs ja naisellinen kolmoisjasmiininkukka Drop -kaulakoru esittelee hienostunutta persoonallisuuttasi upealla, mutta hienovaraisella tavalla.
Ylenpalttiset kullalla viimeistellyt ranskalaiset koukut kiinnittävät helmiäisvalkoiset helmet kirkkaiden terälehtien  suojaan, luoden täydellisen herkän kukka-efektin. Kokonaisuus on viimeistelty pronssinvärisellä lehtiyksityiskohdalla, joka lisää sen upeaa boho-tyylistä vetovoimaa. Ohut, herkkä, mutta vahva ketju roikkuu nipun keskeltä alaspäin toimien kukan vartena.

PET-muovipullot kerätään Helsingin kaduilta ja tapahtumapaikoista. Pullot pestään, desinfioidaan ja valmistellaan ennen niiden tuontia koruateljeehen, jossa minä, Jing, henkilökohtaisesti valmistan sinulle tilauksesi mukaisen korun.

Korun valmistus on yksityiskohtainen prosessi: aloitan veistämällä muovin aihioihin, jotka saavat inspiraationsa kukista, luonnosta ja eri taidemuodoista. Seuraavaksi taivutan huolellisesti muovin kynttilän liekin avulla valmiille koruilleni tunnusomaisiin kauniin luonnollisesti kaartuviin muotoihin. Lopuksi käytän helmiä, lehdyköitä ja muita koristeita korun viimeistelyyn. Viimeisen silauksen tuo huolellisesti tehty kokoonpano laadukkaine kiinnittimineen, jotka tekevät korusta kestävän ja käytännöllisen.

Valmistuksen jokainen askel on huolellisesti ja tiedostaen suunniteltu, jotta muovijätteen määrä jää mahdollisimman pieneksi.

Materiaalit

Uusiokäytetyn PET-muovin lisäksi tähän korvakoruun käytetään kuparoituja osia (koukut, ketjut, kiinnittimet ym.), jotka on päällystetty 14 karaatin kullalla. Korvakorumme ovat allergeeni-vapaita, eikä niissä ole käytetty lyijyä, nikkeliä, eikä kadmiumia.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 320 x 230 x 30 mm.

Paino
0.007 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.10 kg)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki