Tuotteet» Korut» Korvakorut» Korvakorut kierrätysmateriaaleista»

Upcycle with Jing Kirkkaat Meduusa-korvakorut

Upcycle with Jing Kirkkaat Meduusa-korvakorut

Upcycle with Jing Kirkkaat Meduusa-korvakorut
Upcycle with Jing Kirkkaat Meduusa-korvakorut
Upcycle with Jing Kirkkaat Meduusa-korvakorut

Napauta valuutta-kenttää vaihtaaksesi käytettävää valuuttaa
OMA puoti - Suomalainen design ja aito käsityö!
Toimituskulut Suomessa alkaen 5,50. Toimitamme tilauksia yli 50:een maahan.

Saatavuus
Heti

Hinta
45.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Nämä vapaasti roikkuvat muodikkaat korvakorut ovat saaneet inspiraatiota salaperäisistä, mutta kauniista meduusoista. Ainutlaatuinen mutta aliarvioitu. Suunniteltu kauneuden ja persoonallisuuden korostamiseksi.
Ne ovat niin kevyet, että et edes huomaa niitä korvissasi! Kevennä ilmapiiriä töissä tai flirttaile kaupungin yössä.
Kierrätettyjen PET-muoviosien lisäksi tässä korvakorussa käytetään kuparipinnoitettuja osia (koukut, ketjut, lukot jne.), jotka on päällystetty hopealla. Korvakorumme ovat allergeenittomia eikä niissä ole lyijyä, nikkeliä tai kadmiumia.

Näiden korvakorujen kokonaispituus on n. 6,5 cm.

PET-muovipullot kerätään Helsingin kaduilta ja tapahtumapaikoista. Pullot pestään, desinfioidaan ja valmistellaan ennen niiden tuontia koruateljeehen, jossa minä, Jing, henkilökohtaisesti valmistan sinulle tilauksesi mukaisen korun.

Korun valmistus on yksityiskohtainen prosessi: aloitan veistämällä muovin aihioihin, jotka saavat inspiraationsa kukista, luonnosta ja eri taidemuodoista. Seuraavaksi taivutan huolellisesti muovin kynttilän liekin avulla valmiille koruilleni tunnusomaisiin kauniin luonnollisesti kaartuviin muotoihin. Lopuksi käytän helmiä, lehdyköitä ja muita koristeita korun viimeistelyyn. Viimeisen silauksen tuo huolellisesti tehty kokoonpano laadukkaine kiinnittimineen, jotka tekevät korusta kestävän ja käytännöllisen.

Valmistuksen jokainen askel on huolellisesti ja tiedostaen suunniteltu, jotta muovijätteen määrä jää mahdollisimman pieneksi.

Materiaalit

Uusiokäytetyn PET-muovin lisäksi tähän korvakoruun käytetään kuparoituja osia (koukut, ketjut, kiinnittimet ym.), jotka on päällystetty 14 karaatin kullalla. Korvakorumme ovat allergeeni-vapaita, eikä niissä ole käytetty lyijyä, nikkeliä, eikä kadmiumia.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 320 x 230 x 30 mm.

Paino
0.003 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.07 kg)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki