Tuotteet‪» Kalannahka‪» Kalannahkaiset taskumatit‪»

Kalaparkki Taskumatti 20 cl, Made

Kalaparkki Taskumatti 20 cl, Made

Kalaparkki Taskumatti 20 cl, Made

Napauta valuutta-kenttää vaihtaaksesi käytettävää valuuttaa
OMA puoti - Suomalainen design ja aito käsityö!
Toimituskulut Suomessa alkaen 5,50. Toimitamme tilauksia yli 50:een maahan.

Saatavuus
Heti

Hinta
82.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Laserkaiverrus taskumattiin

Lahjapaketointi

Suppilo / lahjasetti

VarastossaSaatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Mateen kalastajan muistamiseen sopiva perinteinen 20 cl teräksinen taskumatti päällystettynä kookkaan mateen nahalla. Merkkipäivälahjaksi annettaessa tähän sopii myös hyvin kaiverrus.

Tätä kokoa mateennahkaisena on saatavana vain luonnon ruskeana. Taskumattien runko on korkealaatuista ruostumatonta terästä ja korkki on saranoitu runkoon kiinni. Taskumattien päällinen on tarkoitukseen valikoitua kasviparkittua kalannahkaa.

Pakkaus / lisätarvikkeet
Taskumatti toimitetaan läpinäkyvällä kannella varustetussa kartonkikotelossa. Pakkauksen ympärillä olevassa vyötteessä on valitun kalalajin piirroskuva. Voit valita toimituksen myös tyylikkäässä mustassa kovakantisessa ja sisältä pehmustetussa lahjapakkauksessa, joka sisältää suppilon ja kaksi teräspikaria (lisähinta). Voit lisätä tilaukseen myös pelkän suppilon.

Kaiverrus
Saat taskumatit halutessasi kaiverruksella. Voit lisätä kaiverrustekstin kun valitset tuotteelle kaiverruksen. Kaiverrus voi lisätä tuotteen toimitusaikaa 1-3 arkipäivää.

Toimitusaika: tilaukset lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta, kaiverrettavat tuotteet 2-4 arkipäivän kuluessa.

Mateennahka
Sileäpintainen mateennahka on hienokuvioinen ja kestävä materiaali lompakoihin ja muihin tuotteisiin. Yleisesti käyttämistämme lajeista made on lujinta ja parhaiten hankausta kestävää. Nahalle tyypillistä on uniikki, hyvin vaihteleva kuvio. Kuvioon vaikuttaa mm. mistä osasta kalaa nahka on otettu. Vatsapuolen nahka on vaaleampi, selkäpuolella tummempaa ja päässä nahka on tumminta, sileintä ja hienokuvioisinta, mateen suomut ovat pienimpiä pään alueella. Myös kalan koko vaikuttaa nahan kuviointiin. Nahan pinta kiillottuu ja tummuu jonkin verran käytössä. Kauniina yksityiskohtana mateen kylkiviiva tulee valmiissa nahassa hyvin esiin korostaen usein valmiin madetuotteen uniikkia ulkonäköä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 235 x 165 x 50 mm.

Paino
0.15 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.30 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki