Tuotteet‪» Lasityöt‪» Taidelasityöt ikkunaan‪»

Sagamaa Lasityö iso Niittyvilla, vaakamalli

Sagamaa lasityö ikkunaan iso niittyvilla, vaakamalli

Niittyvilla, taidelasityö joka parhaimmillaan ikkunassa.
Sagamaa Lasityö iso Niittyvilla, vaakamalli
Sagamaa Lasityö iso Niittyvilla, vaakamalli
Sagamaa Lasityö iso Niittyvilla, vaakamalli

Napauta valuutta-kenttää vaihtaaksesi käytettävää valuuttaa
OMA puoti - Suomalainen design ja aito käsityö!
Toimituskulut Suomessa alkaen 5,90. Toimitamme tilauksia yli 50:een maahan.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()


Hinta
69,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplLahjapaketointi

Varastossa
Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

"Niittyvillat huojuu hiljaa tuulessa Pohjoisen suurilla soilla."

Sulatustekniikalla valmistetut lasityöt on kauneimmillaan ikkunassa tai paikassa, jossa valo kulkee läpi. Käsinvalmistettujen tuotteiden mitat ja aiheiden sommittelu voivat hieman vaihdella.

Mukana ohut metallilanka työn ripustamista varten.

käsinpesu esim astianpesuaineella.

Mitat n. 27 x 18,5 cm.

Sagamaan jokainen lasityö on sulatustekniikalla tasosulatuksena valmistettu uniikki, yksittäinen teos. Kahta samanlaista ei ole.

Lasitöissä käytettävät lasit ovat laadukasta, puhdasta taidelasia, josta jokainen pala leikataan ja muotoillaan käsin tehtävään työhön sopivaksi. Osaan töitä yhdistän korkealaatuista, kirkkaasti hehkuvaa kristallia.

Lasityöt ovat kauneimmillaan ja raikkaat värit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa ikkunassa, tai muutoin paikassa missä valo kulkee läpi. Lasin värit eivät myöskään haalistu suorassa auringonpaahteessakaan. Ripustettavissa lasitöissä tulee pakkauksen mukana aina ohut huomaamaton metallilanka ripustamiseen. Jokainen työni on timanttiterällä kaivertaen signeerattu nimellä Sagamaa Finland.
Valikoimassa on myös ikkunalaudalle tai pöydälle sijoitettava malli, jossa lasityöhön kuuluu puusepän valmistama puinen teline.

Entisenä floristina kukat ja kasvit ovat lähellä sydäntäni ja näin ne kuuluvat olennaisesti lasitöiden aihemaailmaan. Lapsuuden kotiseutuni maisemasta, laakeat korpisuot täynnä tuulessa huojuvaa niittyvillaa, ovat siirtyneet mieluisaksi ja suosituksi aiheeksi lasitöihini. Ne sopivatkin monenlaiseen sisustukseen vuodenajasta ja värimaailmasta riippumatta, ja ehkäpä siksi onkin suosittu aihe kun valitaan lahjaa. Näistä löytyy runsaasti erilaisia kokovaihtoehtoja.

Pienet riippuvat koristeet ovat mieluisa pikkulahja, aiheina myös kukat, raikkaat sinivalkoiset laivat ja herkät pikkuenkelit useissa väreissä. Näistä voi lasisten spiraalihelmien kanssa ketjuttaa allekkain useampien lasitöiden rimpsun. Näissä pikkukoristeissa on helmaan pujotettu hehkuva pikkukristalli.

Sagamaan lasityöt on turvallista tilata postitettuna. Ne pakataan hyvin kuljetusta varten vuosien kokemuksella. Toimitus onnistuu myös suoraan lahjan saajalle lahjapaketoituna.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 400 x 160 mm.


Paino
0,42 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,9 kg)


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.3.2023
Yleisarvosana
Tosi kaunis koriste kylppärin pikkuikkunaan näköesteeksi.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: