Upcycle with Jing


Jälleenhyödynnettyä eleganssia — Kauniita koruja kestävästi

Muovipulloista koruiksi

UPCYCLE WITH JING

Upcycle with Jing -korujen kanssa tunnet olosi kauniiksi hyvällä omallatunnolla. Jokainen koru on käsin valmistettu Helsingistä kerätyistä PET-muovipulloista.

Perinteisten jalometallikorujen valmistuksessa on aivan liian kauan käytetty luontoa hyväksi kestämättömällä tavalla. Upcycle with Jing -korut tuovat iloa sekä sinulle että ympäristölle: käyttäessäsi ihastuttavaa korvakorua, hiuskoristetta tai rintaneulaa, annat uuden käyttötarkoituksen muovituotteelle, josta muutoin olisi voinut tulla luonnolle haitallista jätettä.

KORUISTAMME

Upcycle with Jing -korut ovat kunnianosoitus luonnolle. Moni korumme toisintaa erilaisten hentojen kukkien siroa kauneutta. Jokainen koru on huolellisesti käsintehty, ainutlaatuiseksi koristukseksi sinulle itsellesi tai ilahduttavaksi lahjaksi lähimmäiselle vaikkapa äitienpäivänä, ystävänpäivänä, syntymäpäivänä tai häihin.

KORUSUUNNITTELIJA JING WANG

Jing Wang aloitti uransa suunnittelijana teollisen muotoilun koulutuksella Kiinassa. Opintojen myötä hän kuitenkin huomasi, että tämä ei ollutkaan hänen lopullinen kutsumuksensa.

Luonnonvarojen vastuuton hyväksikäyttö teollisen muotoilun alalla sai Jingin huomaamaan, että hän halusi suunnitella ja valmistaa jotakin kestävän kehityksen mukaisesti.

Kiinassa ja Intiassa asuessaan Jingiä alkoi myös vaivata kertakäyttöisten muovipussien ja muovipullojen yleinen käyttö: järkyttävä määrä päätyi roskaksi kaduille, kaatopaikoille ja jopa mereen. Saastuttavien materiaalien, kuten muovin uusiokäytöstä tuli Jingille elämän mittainen haaste. Tästä seurauksena kehittyi Upcycle with Jing, menestyvä muovin jälleenhyödyntämiseen keskittyvä korumyyntisivusto.

Jing saa suunnatonta iloa siitä kun hän voi omin käsin muuttaa tavallisen PET-muovipullon kestäväksi, kauniiksi ja ainutlaatuiseksi taide-esineeksi, joka näin saa uuden elämän kantajaansa ilahduttaen.

Jing on valmistunut muotoilijaksi Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta Helsingissä vuonna 2018.

Jing Wang

Muotoilija/yrittäjä yrityksessä Upcycle with Jing

Upcycle with Jing uusimmat tuotteet:

Upcycle with Jing myydyimmät tuotteet: