Pauliina Rundgren Handicrafts


Pauliina Rundgren HandiCraftsin tuotteiden inspiraationa toimii puhdas suomalainen luonto. Suunnittelumme lähtee aina tarpeesta, kehittyy jonkin oivalluksen kautta ja päättyy selkeään ja ajattomaan muotokieleen. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Emaloinnit teemme huolellisena käsityönä omalla studiollamme Mikkelin Kenkäverossa ja muut osat teetämme pitkäaikaisilla kotimaisilla yhteistyökumppaneillamme. Näin varmistumme siitä, että tuotteillamme on mahdollisimman pieni hiilijalanjälki ja ne on valmistettu vastuullisesti ja korkein eettisin arvoin. Koko tuotannollemme on myönnetty Design From Finland- ja Avainlippumerkit.

Pauliina Rundgren HandiCraftsin tuotteiden tavaramerkkinä toimii lasikeraaminen emali; joko tuotteen päämateriaalina, mutta vähintäänkin kappaleen ilmeen viimeistelevänä yksityiskohtana. Emalointi on tuhansia vuosia vanha käsityötekniikka ja monesti mielletty kultasepän erikoistekniikaksi. Me toteutamme tätä hyvin harvinaiseksi käynyttä taitoa arkisemmalla otteella, mutta ikiaikaista valmistusosaamisen perinnettä kunnioittaen. Emalointia ei voi koneellistaa ja jokaisella emalivärillä on oma luonteensa. Siksi käsityönä emaloitu yksityiskohta tekee tuotteesta aina piirun verran uniikin.

Valikoimaamme koostuu koruista sekä kodin sisustuksen käyttötuotteista. Suunnittelemme tuotteemme kestämään aikaa ja käyttöä, jotta sinulla olisi niistä iloa vuosiksi eteenpäin!

Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy

www.facebook.com/prhandicrafts

www.instagram.com/prhandicrafts

Pauliina Rundgren uusimmat tuotteet:Pauliina Rundgren suosituimmat tuotteet:

Pauliina Rundgren Handicrafts Lehti teesiivilä
Tuotteet‪»Keittiö‪»Teesiivilät‪»
Pauliina Rundgren Handicrafts Lehti teesiivilä
29,90 €
Heti saatavilla
Pauliina Rundgren Handicrafts Linnut Korvakorut
Tuotteet‪»Korut‪»Korvakorut‪»Korvakorut emali‪»
Pauliina Rundgren Handicrafts Linnut Korvakorut
36,00 €
(1)
Heti saatavilla
Pauliina Rundgren Handicrafts Tikka seinäkello
Tuotteet‪»Käyttötuotteet‪»Seinäkellot , muut kellot‪»
Pauliina Rundgren Handicrafts Tikka seinäkello
119,00 €
Heti saatavilla


www.prhandicrafts.fi

Tuotemerkin kaikki tuotteet

Teen haudutus mukiin ja pannuun