CANDAVON


Nimeni on Marketta (Marke) Auvinen ja olen pitkän linjan käsintekijä, lähes neljännesvuosisata käsityö-yrittäjyyttä on jo takana. Alunperin olen ammatiltani graafinen suunnittelija, mutta ensin keramiikka ja vähän myöhemmin kynttilöiden valmistus veivät mukanaan jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Lopulta kynttilöistä tuli päätuotteeni ja joitakin vuosia myöhemmin saippuat ja pala-shampoot nousivat hyvin vahvasti siihen rinnalle. Kaikki tuotteeni teen täysin käsityönä, myös suurimman osan kynttilämuoteista teen itse. Kaikki mallit, niin saippuoissa kuin kynttilöissäkin, ovat omiani ja varsinkin kynttilöissä myös värit omia sekoituksiani.

Kynttilöiden pääraaka-aine on korkealuokkainen saksalainen parafiini, enenevissä määrin käytän varsinkin 100% kasvipohjaista Oliivi-steariinia, jonkin verran myös soija-vahoja.

Saippuat teen ns. M&P-menetelmällä, eli ostan saippuapohjat valmiina joista sitten teen ne valmiiksi saippuoiksi. Saippuoiden ja palashampoiden pohjamassat ovat kaikki kasvipohjaisia, erittäin korkealaatuisia, pääosin englantilaisen valmistajan tuotteita jonka valikoimissa on lukematon määrä erilaisia saippuamassa-pohjia.

Kaikki tuotteeni, lukuunottamatta maito-, ja hunajasaippuoita, ovat sopivia myös vegaaneille. Tuoksut kaikissa tuotteissani ovat hyvin mietoja, luonnollisesti tarjolla on myös tuoksuttomia vaihtoehtoja.www.candavon.fi/

Tuotemerkin kaikki tuotteet

Saippuat

Tuotteet » Sauna & Spa »
Väriä ja tuoksua kylpyhetkiin
Joulu

Tuotteet »
Jouluiset koristeet, kortit ja kynttilät