Syysterveiset puodista


by satu.pantsar@omapuoti.fi, 13.10.2020

Olemme kääntyneet jo hyvän aikaa sitten syksyyn.


Puodissa kulunut kesä elettiin erilaisena hämmentynein mielin. Vilkkaat, eloisat ja iloiset turistivirrat puuttuivat Katariinankadun katukuvasta ja asiakaskunnasta. Se ei vain näkynyt, se tuntui. Helsinki oli erilainen.

Kiitollisina otimme vastaan suomalaiset, Helsinkiläiset, pääkaupunkiseudun ihan paikalliset asukkaat ja asiakkaat, jotka piipahtivat sisään meille ihan ensimmäistä kertaa. Moni ei ollut koskaan kuullut meistä, eikä tiennyt olemassaolostamme. Moni yllättyi siitä, kuinka laaja ja monipuolinen valikoima meillä on suomalaista laadukasta käsityötä, kotoisaksi luodussa, arvokkaassa ja kauniissa miljöössä. Kiitollisia olemme siitä että aiotte palata uudestaan. Kiitollisia olemme avoimista keskusteluhetkistä ihmiseltä ihmiselle.


Koronavarjon alla me käsityöläiset valmistaudumme Jouluun. Valmistamme tuotteita, mietimme missä vielä voimme parantaa. Valikoimassa, laadussa, markkinoinnissa? Teemme kaikkemme tarjotaksemme asiakkaillemme vieläkin ihanampia, taidokkaampia ja laadukkaampia lahjoja annettavaksi läheisillenne tänä Jouluna, josta tulee ikimuistoinen tänä vaikeana vuonna.


Monet Joulumarkkinat ja tapahtumat on peruttu rajoitusten vuoksi. Me täällä kivijalkamyymälässämme panostamme turvalliseen asiointiin ja huomioimme annetut suositukset. Meille on turvallista tulla. Verkkokauppaamme lisäämme tuotteita ja valikoima siellä laajenee lähes päivittäin. Postitamme paketit halutessasi myös suoraan lahjan saajille. Palvelemme jokaisen arvokkaan asiakkaamme henkilökohtaisesti ja pieteetillä, niin myymälässä, kuin verkkokaupassa.


Puut ovat jo melkeinpä riisuuntuneet kokonaan lehtiasuistaan ja hetken on se odottava tunnelma.


Ihan kohta puemme Joulun.

Lämpimin terveisin,

Satu OMA puodista