Kesän avaus OMA puodissa


by satu.pantsar@omapuoti.fi, 2.6.2020

Meidän kaikkien maailma mullistui kummallisena koronakeväänä 2020.
Kaikki niin arkinen rutiini ja elämänmeno kutistui monelle neljän seinän sisälle etätöihin, etäkouluun, miten kenellekin.
Kaikilla se arki kuitenkin muuttui.

Isosti se muuttui käsityöläisillä ja pienyrittäjillä. Myyntitapahtumat peruttiin ja puodit, niin meidänkin OMA puoti, sulki ovensa 24.3.2020.
Mutta onneksi vain väliaikaisesti.
Siksi niin tärkeään rooliin nousi toimiminen verkossa. Niinpä meidänkin oli pinnistettävä ja yhdistettävä osaamisemme saadaksemme avatuksi tämä monen käsityöläisen ja yksinyrittäjän yhteinen kauppapaikka.
Osa on ensilamaantumisen ja järkytyksen jälkeen käyttänyt pakollisen pysähtymisen positiivisesti hyväkseen luoden rauhassa innovatiivisesti uutta.
Kaikki me käsityöläiset työllistämme itsemme osaamisellamme ja kädentaidolla, ja teemme työtämme intohimolla ja suurella tunteella.
Tuloksella ruokimme lapsemme ja maksamme sen Fortumin laskun, unohtamatta veroeuroja, jolla tämä maa pyörii.

Yhteisenä tekijänä meillä kaikilla mukana olevilla, on halu palvella teitä hyvin silloinkin, kun emme pääse messuille tarjoamaan tuotteitamme ja uutuuksiamme. Tai jos sinä olet estynyt tulemasta puotiin.
Täällä verkossa me palvelemme 24/7.

OMA puoti, Katariinankatu 4, Helsingin Torikorttelissa avautuu 3.6. ja jatkaa aluksi hieman kuulostellen tilannetta normaalia lyhyemmillä aukioloajoilla.
Maanantaisin pidämme puodin suljettuna, palvelemme ti-pe klo 11-17, la-su klo 11-16.
Toivomme, että ovi käy vilkkaasti ja pääsemme pian palvelemaan teitä normimeiningillä aamuaikaisesta iltaan asti, viikon jokainen päivä.

Torikorttelin alueella on juuri avautumassa paljon kahviloita, ravintoloita ja muita palveluita, tervetuloa piipahtamaan pitkästä aikaa ison kirkon kulmille moikkaamaan meitäkin ja aistimaan varovasti kesään avautuvaa elämää.
Mikä ihanampaa kuin kuoriutua kotiverkkareista ja lähteä kauniille kesäisille kujille katsomaan omaa kaupunkia uusin silmin, ihan turistina.

Terveisin Satu, OMA puodin luotsi